Εκπαιδευτικά σεμινάρια

UP3D ACADEMY.Ο Νέος κύκλος hands-on σεμιναρίων:«Η κινητή από την σύνταξη δοντιών… ως τα θερμοπλαστικά και την ψηφιακή οδοντοστοιχία»

Kρατήστε την θέση σας στο επόμενο hands-on ολοήμερο σεμινάριο «Κινητή Προσθετική 1» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024, το 1ο από τον νέο κύκλο σεμιναρίων τηs UP3D ACADEMY: «Η κινητή από την σύνταξη δοντιών… ως τα θερμοπλαστικά και την ψηφιακή οδοντοστοιχία»,με κατάθεση προκαταβολής 50€ στην ακόλουθη φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων σας για να έχετε προτεραιότητα στο 8μελές τμήμα που ήδη τείνει να συμπληρωθεί.https://dd-europe.com/shop/up3d_academy/seminar-kiniti1/

1ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ Σεμινάριο ΚΙΝΗΤΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ : «ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ» – “THE FUNDAMENTALS OF THE ARRANGEMENT OF TEETH”.Ακολουθεί συνοπτικά το πρόγραμμα του 1ου hands on σεμιναρίου: με κύριο εισηγητή τον πολύπειρο εργαστηριούχο οδοντοτεχνίτη, Κώστα Δάρα, που πέρα από το θα μας μυήσει στα βασικά και μυστικά της κινητής προσθετικής, χάρη στην πείρα του στην παραγωγή καινοτομικών ηχοσυστημάτων από το 1992, η διδαχή του θα συνδυαστεί με την κυματική φυσική, φωνητική και έξυπνες εφαρμογές, όλα αυτά στην υπηρεσία της μελέτης της άρθρωσης και της έκφρασης του  ασθενή που φορά μια εργασία κινητής προσθετικής.

Σύγκλειση -Μέση Γραμμή-Κάθετη Διάσταση του προσώπου-Μασητικό Επίπεδο.Τι είναι η Σύγκλειση δοντιών?Τι είναι η  Κεντρική Σύγκλειση?Είναι σημαντική η αποκατάσταση της σύγκλεισης?Τι προβλήματα μπορουν να προκληθούν? Και μαζί με την πρακτική της σύνταξης  και τα ως άνω  θα γίνει πρακτική στην σωστή κατασκευή υψών καταγραφής, και πολλά άλλα  σχετικά και άλλα πιο ιδιαίτερα όπως πάνω στην φωνητική, στην έκφραση με παραδείγματα καλλιτεχνών που έχει αλλοιωθεί η φωνή και η έκφρασή τους λόγω κακών προσθετικών εργασιών και θα μελετήσουμε με εφαρμογές στο κινητό την ερμηνεία όλων αυτών σύμφωνα τις αρχές της κυματικής Φυσικής. 

Οι παρευρισκόμενοι εκπαιδευόμενοι όπως σε όλα τα σεμινάριά μας θα αποχωρήσουν στο πέρας του σεμιναρίου με:

  1. Πιστοποιητικό παρακολούθησης από την UP3D ACADEMY,
  2. Έντυπο εγχειρίδιο πάνω στα βασικά και τα μυστικά της κινητής προσθετικής σύμφωνα με το σεμινάριο που παρακολούθησαν.
  3. Την εργασία που θα ολοκληρώσουν κατά την διάρκεια του σεμιναρίου σε εκμαγεία με άρθρωση πάνω σε ημιπροσαρμοζόμενο αρθρωτήρα ΔΩΡΟ.
  4. Προπάντων, την ευκαιρία να ολοκληρώσουν την προγραμματισμένη ύλη του 1ου και πιλοτικού αυτού σεμιναρίου σε περίπτωση αδυναμίας ολοκλήρωσης το Σάββατο 8 Ιουνίου την ακόλουθη Κυριακή 9 Ιουνίου.
  5. Πάνω από όλα, την ΔΩΡΕΑΝ δυνατότητα να ξαναπαρακολουθήσουν το σεμινάριο αυτό «ΚΙΝΗΤΗ Ι» ξανά όσες φορές το επιθυμούν οποτεδήποτε επαναληφθεί.                                                                                                                                                                                                                  Ο λόγος που δίνουμε δωρεάν αυτήν την δυνατότητα σε όλα τα σεμινάριά μας, είναι καταρχήν διότι τα σεμινάρια της UP3D ACADEMY είναι αμιγώς εκπαιδευτικά και με σκοπό την επαγγελματική αποκατάσταση των εκπαιδευομένων και όχι για λόγους προώθησης προϊόντων, για να πετύχουμε καλύτερα τους 2 αυτούς σκοπούς μαζί με το εκπαιδευτικό υλικό που συνοδεύει τους μαθητές μας τους αναθέτουμε και homework δηλ. «πρακτική εργασία για το σπίτι» το οποίο επειδή δεν το ολοκληρώνουν οι περισσότεροι-ες τους δίνουν την ΔΩΡΕΑΝ δυνατότητα να επαναλάβουν το σεμινάριο ώστε να ολοκληρώσουν το «homework» τους.Μαθητές μας που έδειξαν τον ζήλο να το ολοκληρώσουν σπίτι τους όπως η Μαρία Μουντεάνου και η Κορίνα Στρελτσώφ καθώς και άλλοι που επανήλθαν στα σεμινάριά μας, σήμερα εργάζονται σε εργαστήρια που τους προτείναμε με κριτήρια χωροταξικά και βέλτιστης ικανοποίησης τόσο των ίδιων όσο και των εργοδοτών τους.

ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ: “H KINHTH ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΩΣ ΤΑ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑ”