ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΟΡΩΝ – ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Ο τρόπος αποστολής της αγοράς/παραγγελίας καθορίζεται από την Digital Dental Europe. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και την ετοιμασία για την αποστολή της, ενημερώνεστε απο την εταιρεία μας για την ημέρα/ώρα αποστολής και τρόπος μεταφοράς και παραλαβής.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε ενδεδειγμένες και ασφαλείς συσκευασίες. Ο τρόπος αποστολής και παράδοσης καθορίζεται απο την εταιρία και έχει να κάνει καθαρά με το είδος των προϊόντων.

Ψηφιακά συστήματα και μηχανήματα συνήθως παραδίδονται απο συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία με παράδοση στη πόρτα σας (Νομός Αττικής) ή στην πόλη σας (Υπόλοιπη Ελλάδα). Προϊόντα αναλώσιμα ή/και υλικά μπορούν να αποσταλούν ταχυδρομικώς ή μέσω courier (και με δυνατότητα Αντικαταβολής).

Ο υπολογισμός της παράδοσης γίνεται με βάση το συνολικό βάρος των προϊόντων. Όλα τα έξοδα αποστολής και παράδοσης χρεώνονται στον πελάτη. Πιθανές ζημιές κατά τη μεταφορά, πρέπει να αναφερθούν αμέσως με την παραλαβή.

Η εταιρεία Digital Dental Europe – Κουταβάς Γεράσιμος,  δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για ζημιές κατά την μεταφορά. Για παραδόσεις σε τρίτες χώρες εκτός Ε.Ε όλα τα πρόσθετα κόστη εκκαθάρισης και εκτελωνισμού πρέπει να καταβληθούν από τον πελάτη.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@dd-europe.com για ερωτήσεις σχετικά με τις αποστολές προϊόντων.