ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μια καλά συντονισμένη ομάδα εργασίας είμαστε εμείς

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε

Απο την ίδρυση της εταιρείας το 2012, ο Γεράσιμος Κουταβάς και ο Ιωάννης Αιγινίτης επενδύουν στην τεχνογνωσία και την ψηφιακή τεχνολογία στο κλάδο των οδοντοτεχνιτών.

Απόλυτη εξειδίκευση

Το επάγγελμα του οδοντοτεχνίτη εξακολουθεί να αναζητά καινοτόμα προϊόντα και μεθόδους που θα επιταχύνουν την εργασία του και θα βελτιώσουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Αυτά τα προϊόντα και πολλά άλλα που πρόκειται να έρθουν αναδεικνύουν την αφοσίωσή μας στην εξέλιξη του τομέα, διατηρώντας παράλληλα την πίστη μας στις αρχές της οδοντιατρικής επιστήμης και του τομέα της εκπαίδευσης σε πανεπιστημιακό και τεχνικό επίπεδο.

Άλλωστε , παραφράζοντας μια φράση του ιδρυτή μας για τη μαγεία της ακίνητης προσθετικής , “Είναι αυτό που δεν μπορείς να δεις που κάνει όλη τη διαφορά”, εμείς λέμε “Είναι αυτό που σου γλιτώνει χρόνο και κόπο που κάνει την καινοτομία”.

DIGITAL DENTAL EUROPE

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Αυτό που σας εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια είναι αυτό που κάνει την καινοτομία.

H Digital Dental Europe, που ιδρύθηκε από τον Γεράσιμο Κουταβά, επενδύει από το 2012 στη μακρόχρονη τεχνογνωσία και αφοσίωση του ιδρυτή της και των συνεργαζόμενων πιλοτικών εργαστηριακών τεχνικών στο χώρο με μια σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την οικονομική τους αποδοτικότητα.

Καθημερινά, εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την παροχή ακόμα πιο αποτελεσματικών και ουσιαστικών υπηρεσιών π.χ. “το custom-made selection kit”, για την εμπορία των εξειδικευμένων προϊόντων μας υψηλής ποιότητας πατέντα και αγκαλιάζοντας την πρόοδο και την καινοτομία σε πολλαπλά επίπεδα.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ DD EUROPE

Πάθος για τεχνογνωσία και εξέλιξη. Δίπλα σας ανα πάσα στιγμή.

Γεράσιμος Κουταβάς

CEO / ΙΔΡΥΤΗΣ

Ιωάννης Αιγινίτης

CΤO / ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ
DIGITAL DENTAL EUROPE - ΑΠΟ ΤΟ 2012

Επεξεργαζόμαστε κάθε λεπτομέρεια στα προϊόντα μας

2012
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ
1180
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
190
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
2
ΓΡΑΦΕΙΑ
5
ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ
150
ΔΟΘΕΝΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ