Ακύρωση Παραγγελίας

Εχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μια παραγγελία εντός 14 ημερών απο την πραγματοποίηση της. Μετα το πέρας του προαναφερθέντος χρόνου η ακύρωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.
Σε κάθε περίπτωση, για όποια αλλαγή επιθυμείτε να γίνει στην παραγγελία σας θα πρέπει οπωσδήποτε να  επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας στο e-mail: info@dd-europe.com.

 

Επιστροφές Προϊόντων

Σε πολλές περιπτώσεις, τα περιττά έξοδα μπορούν να αποφευχθούν με ένα σύντομο e-mail. Παρακαλούμε στείλτε μας e-mail στο info@dd-europe.com, διότι οι καταγγελίες/επιστροφές χωρίς τη συγκατάθεσή μας μπορεί να σας προκαλέσουν έξοδα.

Δεν είναι πάντα απαραίτητο να επιστρέψετε το εμπόρευμα. Μιλήστε μαζί μας γιατί υπάρχει η δυνατότητα να σας στείλουμε τα ανταλλακτικά που χρειάζονται και καλυφτεί η όποια ζημιά.

Τα διαπιστωμένα υλικά ή κατασκευαστικά ελαττώματα καθώς και οι ζημιές μεταφοράς πρέπει να αναφέρονται αμέσως μετά την παραλαβή των προϊόντων.

 

Όροι για Επιστροφή Προϊόντων

  • Πριν ο πελάτης επιστρέψει κάποιο εμπόρευμα πρέπει αρχικά να μας ενημερώσει στο info@dd-europe.com, με πλήρη στοιχεία παραγγελίας και τους λόγους επιστροφής.
  • Καμία πίστωση δεν θα δοθεί από την “DD Europe – Κουταβάς Γεράσιμος” για εμπορεύματα που δεν έχουν φθάσει στην εταιρεία μας και δεν ελεγχθούν.
  • Άθικτα και μη κλειστά υλικά θα ανταλλάσσονται από την “DD Europe – Κουταβάς Γεράσιμος” μόνο εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων κατόπιν αιτήματος του πελάτη.
  • Τα μεταφορικά έξοδα για τις επιστροφές βαρύνουν τον πελάτη. Η εταιρεία “DD Europe – Κουταβάς Γεράσιμος” διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει επιπλέον χρέωση για την επεξεργασία των προϊόντων.
  • Τα κατά παραγγελία προϊόντα, όπως το “Custom-made Selection Kit“, δεν μπορούν να επιστραφούν.
  • Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

 

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@dd-europe.com για ερωτήσεις σχετικά με τις επιστροφές προϊόντων.